Dag 1
Door: cherrr
Blijf op de hoogte en volg Cherry
13 April 2010 | Verenigde Staten, Kansas
Dag 1 was echt heel erg gaaf. We hebben wat rondgetoured en toen kwamen we wat vrienden van Willem (onze cowboymeneer) tegen en die nodigde ons uit op hun ranch.
Deze even bekeken en nog een rondleidinkje gehad van een andere local cowboy in zijn truck & toen werden we uitgenodigt om te komen kijken bij het Cattlewerk (drijven, branden, enten, hoorns knippen, ballen afknijpen) die middag.
We gingen in de tussentijd nog even rondrijden en even bij de cowboy & Willy (zijn vrouw) thuis geweest en lekkere brownie gehad :P
Daarna dus weer terug naar die Ranch en gaan kijken hoe het daar te werk ging. Heb toen een cowboy te paard aangesproken (die 't drijfwerk deed) en er stond een paard gezadeld naast, dus hij vroeg me op een gegeven moment of ik zin had mee te helpen!
Nou, kom maar op! :D Dus ik te paard, hop die ring in en koeien die hokken indrijven om te laten branden en enten etc. :D
Daarna het weiland in om weer 30 kalveren te selecteren en die ring in te drijven.. etc!
Ondertussen stond Natalie mooi te enten & te brandmerken..
Even later hebben we natuurlijk even afgewisseld!
Was echt heel erg gaaf om te doen.
Heb wat foto's geupload! Hopelijk is dat goed gegaan en staan ze er zometeen op :D
Yiiiha.
Groetjes!
14 April 2010 - 05:00
Lenette :
Ohh wat te gek zeg allemaal .Wat goed dat julllie ook al zo veel doen
Geniet ervan hoor.. -
14 April 2010 - 09:58
Kez:
Heey meissie zo te zien heb het helemaal naar je zin daar zo :D:D heb je al cowboy hoed gekocht:P ciao -
14 April 2010 - 14:12
Lara, Joep Germaine:
He Cherry superleuk en stoer!!! We hopen dat je het geweldig gaat vinden, maar dat vind je het nu geloven we al. Leuk dat we je kunnen volgen.
Heel veel plezier xxxxxxxx -
14 April 2010 - 14:24
Laura Pompies:
Heej Cowgirl(s)!!
Wauw leuke verhalen, het zit er inderdaad op de foto's ook echt uit als op de films..en dan je verhalen..super gaaf joh! Wauw wat een ervaring zeg! Ik ben benieuwd wat jullie nog meer gaan beleven..ik hou het in de gaten! En Amigotje hier ook natuurlijk;)haha
Veel plezier jullie en groetjes aan Natalie!
xxx Laura -
14 April 2010 - 16:50
Thomas:
Hey Cher!
Tof die eerste foto's! Het ziet er echt zo uit als op tv :P. Je bent ook gelijk al flink aan het werken geslagen daar zo te lezen. Maar niks mis mee, want het is natuurlijk echt te gek werk! :D
xx -
14 April 2010 - 19:14
Soraya:
*jaloers, jaloers, jaloers*
super vet de foto's meis!! mis je wel hoor(A) maar als je terug bent dn gaan we lekker naar Pinkpop! blijf je zeker volgen!!!
dikke kus en knuf van mij!
(L) -
15 April 2010 - 07:58
Henk:
Ballen afknijpen? OMG! :o
Maar goed, zo te zien ben jij daar al gelijk thuis. Wat voor uitstapjes heb je op de planning staan?
Veel plezier de komende weken! :D
Giddy up cowgirl! -
15 April 2010 - 10:33
Van Robyn En Chris:
Ruig dat brandmerken en leuk dat je steeds Yiha roept. :) :O :D
Leuke foto's en grappige tekst eronder.
Veel plezier en dikke kus vanuit geleen. doei!!!!!!! -
15 April 2010 - 16:17
Tante Gerda:
Ik volg ook je reisverslag met heel veel belangstellng.Zorg goed voor jezelf en groetjes aan je vriendin.
en voor Jou : een stevige pakkerd XXX tot horens Gerda -
15 April 2010 - 21:29
Elyne:
Wow..:)
Zet 'm op cowgirls!!!
Yihaaaa.. -
15 April 2010 - 21:34
Lotte:
Heey cherr ziet er mooi uit daar egt top!!
Have funn!!!
xxlove you