Weer twee volle dagen..

Door: cherrr

Blijf op de hoogte en volg Cherry

06 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kansas

Eergisteravond hebben we de vader van Jill (vrouw van Brian, farmers waar we verblijven) ontmoet. Een leuke, aardige meneer die ons meteen uitnodigde voor de dag erna om met hem mee te komen om koeien te tellen.

Gisterenochtend zijn we daar dus naartoe gegaan, eerder dan verwacht want hij bleek vast te zitten met zijn pickup op een zandheuvel midden in een van de weilanden en Brian moest er naartoe. We zijn toen meteen maar meegereden en hebben hem vanaf toen dus geholpen. We hebben zo'n 4 grote weilanden doorgehobbeld om koeien te checken, water te checken & hun vitamines te checken.
Bij een weiland was er een stier van iemand anders op bezoek gekomen & bij een ander weiland was een kalf ontsnapt die niet doorhad hoe hij terug kon komen bij zijn mama.
We zijn toen aan het einde van de dag Brian(want het zijn zijn koeien) gaan inlichten en we konden toen meteen met hem mee om het kalf terug te drijven en die stier terug te brengen naar zijn eigen weiland. Om 21:15 konden we dan eindelijk gaan avondeten :P Drukke dag dus!

Vandaag zijn we naar het veilen van de koeien van Warran & Ramona (ook farmers) gaan kijken. We hebben daar 4 uur gezeten en toen pas kwamen een aantal van zijn koeien aan bod. :P
Maar dat was wel erg gezellig met hun.

Morgen gaan we paardrijden en gaan we een presentatie over Nederland houden op een basisschool (voor 5 klassen). Spannend! :D

Weer genoeg te doen gehad dus ;)

Oja; en we zijn erachter gekomen dat we dus de heletijd al op wireless internet van onze farmers konden op Natalie's laptop.. *kuch..

• 08 Mei 2010 - 06:22

Astrid:

LOL, heel goed meid.. helemaal geen blondie actie.. hehehe..
    Have fun!
    xx

• 08 Mei 2010 - 11:28

Laura Pompies:

Wat een leuke verhalen en filmpjes weer! Jullie doen ook zoveel verschillende dingen..:D
    Ik heb gister een paardenfilm zitten kijken; Flicka. Weet niet of je hem kent..anders moet je hem zeker een keertje kijken;) deed me echt aan jullie denken!
    Zie uit naar het volgende verslag!
    xx