Dag 12, 13, 14 & 15
Door: cherrr
Blijf op de hoogte en volg Cherry
29 April 2010 | Verenigde Staten, Kansas
Dag 12 zijn we weer gaan kijken naar de ropinglessen van Geronimo en hebben we daarna ook weer zelf wat gereden. Dit keer kreeg ik een paard van een andere cowboy aangeboden, ook eens leuk! Heb toen wedstrijdje racen gedaan met een kleine jongen van ik denk 10 jaar oud :P (ja, hij 'won' :P)
Dag 13 zijn we ook gaan rijden, alleen dan echt door de omgeving, dit hebben we een uurtje gedaan. Daarna lekker getoured.
Dag 14 hebben we een rit van zo'n 6 uur te paard gemaakt, was echt zooo gaaf!
Hebben we ook filmpjes van. Hierbij alvast eentje:
Dag 15 hebben we de hele dag geholpen op Jimmy's farm met; Enten, Sprayen(tegen wormen), Eartaggen (filmpje van!),Castreren en Branden.
Zijn we echt de hele dag mee bezig geweest in de lekkere brandende zon :P
Was wel weer even leuk!
Hier Natalie aan 't Eartaggen:
29 April 2010 - 21:55
Pappaaaaa:
Geen nieuws is in dit geval uitstekend nieuws..betekend dat jij en Natalie een geweldige tijd hebben daar..dussss..
Een boel knuffels en xxxx
Pappaaaaa -
30 April 2010 - 15:53
Oma :
Zo te lezen alles oke morgen komt je moeder,dikke knuffel Oma. -
30 April 2010 - 19:25
Nick:
Leuk weer wat je te lezen!
Nogal altijd naar je zin zo te zien!
Jammer genoeg net gemist op msn. Over gemist gesproken, dat wordt je hier ook wel.
Xx Nick -
02 Mei 2010 - 14:35
Laura Pompies:
Heey Cher!
Wat een leuke verhalen, foto's en filmpjes! Zo leuk allemaal om het te zien en te horen! Veel plezier nog daar!
En hier gaat alles prima hoor met de paardjes ;)
xxx -
02 Mei 2010 - 16:08
Lotte:
Zozo alweer 2 weken voobij! hoop dat het daar nog steeds leuk is:D nog heeeel veel plezier daar.
xxxLoveyou!! -
03 Mei 2010 - 16:40
O. Wil & T. Paula:
Hi Cherrr,
leuk te lezen dat jullie midden een een slagroomtaart zijn gevallen.
groeten en geniet er met volle teugen van.
(over teugen gesproken: wat drinken jullie daar??)