Weer wat verslagjes..
Door: cherrr
Blijf op de hoogte en volg Cherry
04 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kansas
De afgelopen dagen hebben we weer veel meegemaakt! We zijn vrijdag naar het insemineren van koeien gaan kijken, dat was erg smerig maar ook wel weer interessant om eens te zien! :P
Zaterdag was er een Ranch Rodeo in Kinsley, daar zijn we naar gaan kijken. Het is ander soort rodeo dan dat wij dachten, namelijk niet dat op een stier blijven zitten.. maar onderdelen die bij het ranchwerk komen kijken. Dus: Cutting, Roping, Branding.
Dit werd gedaan in teams en het was wel erg leuk om naar te kijken.
Heb er ook filmpjes van maar heb niet genoeg tijd om die nu allemaal up te loaden! Heb er wel even eentje gedaan hoor:
Zondag hadden we een cattledrive met de farmer waar we verblijven en wat andere mensen. We gingen er heen te trailer op deze manier:
Erg gaaf! :)
We hebben zo'n 4 uur door de omgeving getrokken te paard. Lekker gekletst en genoten van de omgeving:
En onderweg stond er de pickup met meneer Wheaton erin (zijn paarden rijden we).. die had zin om van een stijle berg af te rijden met de pickup. Ook daar heb ik natuurlijk een filmpje van:
Maandag, gisteren dus, zijn we Jimmy gaan helpen met Fenchwork (hekwerk repareren).. wat ook wel erg leuk was om een keer te doen! We hebben zo'n 1,5 mijl gerepareerd, dus we zijn wel echt een dagje bezig geweest. Daarna, in de avond, zijn we naar een muziek-voorstelling geweest van een van de dochters van andere farmers. Ook dit was erg leuk. We kwamen daar een meisje tegen uit Ermelo, dat was wel even grappig! :)
Vandaag hebben we vrij gehad en echt niks gedaan.. :P Ook even lekker! :)
Ben trouwens al een beetje verbrand, want het weer is hier echt goeeed!
Daar in Nederland niet heb ik begrepen, dus ik zal wat zon die richting op sturen! ;)
Groetjes!
05 Mei 2010 - 11:58
Mams:
He lieverd!
Zonnetje is aangekomen vandaag. Door de lange reis is hij wat zwakker geworden......maar toch bedankt !!!
Dikke kusssss -
06 Mei 2010 - 10:07
Oma :
hier alles oke bij jullie
ook zo te lezen.
dikke knuffel Oma -
06 Mei 2010 - 19:13
Pappaaaaa:
Dat verbranden van de zon zal nu wat minder gaan worden, zie dat de temperaturen bij jou omlaag gaan :)
Maakt niks uit, je hebt nog 18 dagen te gaan en de zon zal zeker weer laten zien.
Voor een cowgirl als jou zal het allemaal niks uitmaken..toch??
Have fun !!!
knuffels en xxxx