Dag 5
Door: cherrr
Blijf op de hoogte en volg Cherry
18 April 2010 | Verenigde Staten, Kansas
We zijn toen naar Dodge gegaan, aangezien daar echte westernstores bleek te zijn..
Bij de tweede was het inderdaad raak en had ik een mooie vilten cowboyhoed te pakken die ook nog eens goedkoop was! :D Dus die had ik al in tha pocket! Ook vonden we al handschoenen en heb ik wat oorbelletjes gekocht.
Natalie is helaas niet geslaagd in het vinden van laarzen, maar dat komt vast nog wel!
Verder werden we uitgenodigt door farmers of we naar de voorstelling van hun dochter wilde komen kijken. Het zou het toneelstuk 'Cinderella' zijn met een goede portie humor erin.
En dat bleek! Cinderella bleek een flinke meid op allstars en tijdens het bal droeg iedereen muiltjes, behalve zij. Ook verloor iedereen hun muiltje & zij dus haar sneaker! :P En zo waren er nog leuke dingen in verwerkt..
Dus we hadden ons wederom goed vermaakt! Ook nog een hoop lol gehad met de farmers achteraf.. Leuke mensen :D
18 April 2010 - 19:22
Mams:
Bijna 1 week is er voorbij, nog 5 te gaan! Leuk zo'n toneelstuk :)! Kun je ook nog een foto met cowboyhoed plaatsen? Hoe is het weer?
Dikke kus -
18 April 2010 - 19:34
Pappaaaaa:
Inderdaad, ben ook reuze benieuwd naar jou cow(girl)hoed... :)
Nog ff, en dan houden ze jou en Natalie daar..worden jullie echte farmers. Gelukkig nog maar 36 dagen, jullie worden vet gemist hier...maar iedereen gunt jullie ook een geweldige tijd daar.
Eenboel knuffels en kusjes
Pappaaaa -
18 April 2010 - 19:37
Cher:
Ik zal morgen mss even foto's plaatsen van de hoed, komt goed!
Het weer is hier super! :D -
19 April 2010 - 06:44
Ron:
Leuk je zo te volgen Cher. Doe je wel voorzichtig, ik zie je de hele tijd zonder cap rijden? ;) -
19 April 2010 - 10:41
Anouk:
Wat een leuke verhalen Cher en Nat!
Ik ben benieuwd naar nieuwe foto's :D
Lieeefs -
19 April 2010 - 13:38
Willie:
En wij zijn reuze in ons sas met deze twee toffe meiden!!! -
19 April 2010 - 14:09
Suus:
Cheerr!
Och och wat klinkt het allemaal goed al die verhalen zeg! Ik ben erg benieuwd naar meer verhalen! :)
Had je laatst nog wat teruggestuurd via de kwek? Want ik heb niks meer gehoord:|
Iig nog hééél veel plezier en tot spreeks!
Dikke knuffel,
Suus! xx -